A45 AMG look-a-like: RevoZport A-klasse

A250 RevoZport

Net de dikste A-klasse van Mercedes gekocht en nu stiekem jaloers op de A45 AMG? Dan kan je misschien wel eens langsgaan bij RevoZport. Het Britse bedrijf geeft je A-klasse de looks van een AMG - en kietelt je motor ook nog wat - voor een fractie van de prijs.

Als je in het bezit bent van een A250 4MATIC met 211 pk zit je - naar pk normen - sowieso al goed. Al kan je soms wakker worden met de gedachte: "had ik maar gespaard voor een A45 AMG". RevoZport kan gelukkig soelaas bieden met hun nieuwe bodykit.

De bodykit met typenaam "RZA-250" is gewoon een staaltje copy-paste gebaseerd op de A45 AMG Edition One.

A250 RevoZport

Voor zo'n goede 5.800 euro krijg je een hoop spullen. Vooraan krijg je een carbon front splitter (in mensentaal: een extra onderbumper) en een motorkap met luchtsleuven. Opzij krijg je nieuwe zijschorten en achteraan geeft het pakket je een nieuwe spoiler (zoals op de A45 AMG editon one) en een achterbumper met vier uitlaten. Het resultaat is een wagen die als twee druppels water lijkt op de A45 AMG Edition One.

Motorisch wordt er ook wat gefoefeld. Via een nieuwe luchtfilter, het uitlaatsysteem en aangepaste software levert de A250 290 pk.

A250 RevoZport

Wat zou jij doen? Een A250 4MATIC laten tunen door RevoZport of toch opteren voor de A45 AMG. Qua performance doet de AMG het met 360 pk wel een stuk beter. Anderzijds is de 250 met RevoZport pakket 7.000 euro goedkoper. En uiterlijk... zie je amper verschil.

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Techno Patat 14:57
afbeelding van Techno Patat

Ik zou de a45 amg nemennmet de motorkap van recozport! Coole kap met die sleuven, en die stickers heb ik toch niet nodig op m'n amg...

Carlos 19:39
afbeelding van Carlos

² Dat zou inderdaad een leuke combo zijn.

Frank 21:17
afbeelding van Frank

Kan iemand mij helpen met dealers van revozport ?

Yvesw 21:30
afbeelding van Yvesw

Bij deze ;-)

Frank 00:01
afbeelding van Frank

Zover was ik al, Europese sites die erop staan bieden weinig soelaas. Krijg voorlopig van geen enkele respons, en om deze onderdelen op de site zelfs te bestellen is nogal riskant, daar bedoel ik mee dat men niet weet wat de grap gaat kosten voor je het effectief thuis hebt (douane). Zijn er geen dealers in België of Nederland dat iemand weet ?

Ron van Steenoven 18:15
afbeelding van Ron van Steenoven

Beste Frank,

Heb jij nog een verkoop punt voor Revozsport spullen kunnen vinden?

Vr. gr.

Ron

Ron van Steenoven 18:14
afbeelding van Ron van Steenoven

Ik zou graag een dakspoiler kopen van Revozsport, maar kan nergens een verkoop adres vinden. Ik zou het liefst in Nederland of Belgie kopen, kan iemand mij helpen?

Vr. gr.

Ron

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws