McLaren kan niet wachten tot productie P1 GTR... begint dan maar

mclaren-p1-gtr-official_07

Na de productie van de 375 P1's zou McLaren overstappen op het bouwen van de P1 GTR. Het Britse bedrijf lijkt echter te veel goesting te hebben in hun 1.000 pk sterk circuitbeest waardoor de productie nu al gestart is.

Er zijn twee redenen voor de vroegere start van de productie; Of McLaren wilt niet wachten, of de klanten kunnen niet wachten. Dat laatste is logisch, want het cliënteel tikt even 2,7 miljoen euro af voor een wagen waarmee ze niet eens op de openbare weg kunnen. Wat ze dan wel krijgen? De meest extreme McLaren ooit met 1.000 pk achterin.

De Britten schatten dat er zo'n 45 P1's zullen omgebouwd worden tot GTR. Dat het op lange termijn een collectorenitem wordt, dat staat nu al vast.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 04:15
afbeelding van Techno Patat

Worden dat dan 330 P1's en 45 p1 GTR'S, Of 420 P1's alles samen :)?

Ik wacht er eigenlijk wel al een tijdje op. Genoeg foto's gezien van de 'holy trinity', tijd voor foto's van de FXXK, P1 GTR en Zonda Revolucione :P!

Yvesw 08:48
afbeelding van Yvesw

Dat eerste ;-) In principe kunnen ze 375 P1 GTR's bouwen, alleen hebben niet alle klanten zin om hun straatwagen te laten ombouwen. Ongelijk kun je ze niet geven :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws