Maken of kraken: Audi RS 4 Avant [Render]

audi-rs4-avant-render_01

Zo'n Audi A4 is de droom van menig leasingrijder, Autofans kijken eerder uit naar het RS-derivaat. Eén van onze favoriete beeldmanipulators, Theophilus Chin, ging alvast aan de slag om de RS 4 Avant te visualiseren.

Oké, om een S- of RS-product bij Audi in te beelden moet je de hersenen niet al te veel pijnigen. Invloeden komen natuurlijk vooral van de RS 3 Sportback. Desalniettemin weet Chin toch enkele unieke stijlelementen op de A4 te plakken. Zeker achteraan toont zijn creatie apart.

Volgens bronnen zou Audi de huidige V8 vervangen door een kleinere zescilinder met elektrische turbo en met meer pk's dan het huidige model. En plots... ziet zo'n Audi A4 er een stuk aantrekkelijker uit

Maken of kraken, deze RS 4 Avant render?

audi-rs4-avant-render

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Carlos 11:58
afbeelding van Carlos

De wagen staat achteraan te hoog in deze render? De uitlaten steken precies net onder de achterlichten :-). In mijn ogen klopt het plaatje niet.

De Quattro in de diffuser achteraan... Ah bwa, neen bedankt.

MARK 16:29
afbeelding van MARK

Mooi gedaan, vind ik. Mag wel met die spatbordverbredingen. Een RS mag op zicht liefst van die verschilpunten hebben. Jammer dat lelijke nummerplaten het geheel moeten ontsieren. Auto's zouden op een elektronische manier kunnen herkend worden. Dus : maken!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws