Vraag: Wat is de meest futuristische productiewagen van het moment?

vraag-design_0

Geregeld komen er op de redactie renders voorbij van futuristische opvolgers van huidige modellen. Dat zette ons dan ook aan het denken; Wat is de meest futuristische productiewagen die je op dit moment kan kopen?

Vandaag was het weer zo ver, een setje beelden van een compleet verzonnen wagen passeerden op onze redactie. In dit geval van de Ferrari F60, de opvolger van de LaFerrari zeg maar. Op de beelden ziet 'ie er alvast uit of hij recht van de set van Battlestar Galactica komt gevlogen (al hebben wij er de space-omgeving aan toegevoegd voor extra coolheid). Toch zijn er vandaag de dag futuristische wagens die je gewoon kan kopen. Daarom hoeft het niet altijd over looks te gaan.

Neem nu de Tesla Model S, qua technologie een game changer, maar dan wel met het uiterlijk van een acht jaar oude Ford Mondeo. Daar tegenover staat de BMW i8, met ongelooflijk futuristische looks, maar onder de kap een petieterig driecilindertje en een laptopbatterij. Daarom willen we van jullie wel eens weten:

Wat is de meest futuristische productiewagen van het moment?

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
vdsmichiel 20:47
afbeelding van vdsmichiel

BMW i8?

Jimmy 10:14
afbeelding van Jimmy

Dacia Sandero

tomtom 11:01
afbeelding van tomtom

Ik dacht dat de Enzo stiekem de F60 was, en de Laferrari de F70. Blijkbaar niet dus?

Yvesw 12:24
afbeelding van Yvesw

Klopt hoor, maar designers hebben het recht om hun creaties te noemen hoe ze willen :-) Een F60 is er uiteindelijk nog nooit geweest, toch niet met die naam. :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws