Zo klinkt de Audi S4 zonder artificieel geluid [Video]

audi-s4-fakesound_01

Wat je krijgt als je 'zekering 5' uit de Audi S4 trekt? Het daadwerkelijke geluid te horen zonder .MP3-versterking. Hoe dat klinkt, dat hoor je in volgende video van Engineering Explained.

Het zijn al lang niet meer de uitzonderingen, auto's die hun motorgeluid versterken via de luidsprekers. Van Peugeot tot BMW. Zelfs de nieuwe Mustang doet er beroep op.

De Audi S4 is de laatste in lijn die we kunnen laten horen zonder versterkt geluid. En eerlijk, het blok klinkt - hoewel het stiller is - een stuk aardiger met het snerpende geluid en plofjes. Of fake uitlaatgeluid moet kunnen, dat vroegen we jullie trouwens eerder al.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Wim 20:10
afbeelding van Wim

ja, dat is toch een groot verschil :)

Glenn 21:41
afbeelding van Glenn

Veel beter zonder het play station effect.

Techno Patat 01:35
afbeelding van Techno Patat

Ik heb dan liever zoals bij de LFA of de nieuwe C63 dat ze met tunneltjes en buisjes links en rechts meer geluid in de auto proberen te krijgen dan dat ze via het geluid er mee spelen...m
Alhoewel dat het nu wel goed gedaan is in de M3 en de ...M50d's, maar het blijft jammer!

Al is het maar dat er precies niets verandert als je een andere luchtfilter plaatst, of hem chipt, of koud of warm,... Want als het uw eigen auto is is er toch niet veel dingen leuker dan uw eigen zo goed kennen dat je zelfs verschil hoort in motorgeluid van voor en na het onderhoud! Of van een upgradeje door te voeren en er dan het verschil van te merken en te horen :-)!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws