Citroën C8 wordt bijgewerkt

Mocht je het vergeten zijn, Citroën heeft nog steeds de C8 in het gamma zitten. In plaats van deze stilaan te vervangen door een nieuw model, zorgt Citroën voor een update, net als Renault bij de Espace deed overigens. Het gaat ook hier om een erg subtiele update, zodat zelfs een facelift overroepen klinkt. Citroën bezorgt de C8 de vernieuwde Chevrons en een aluminium lat onder het radiatorrooster. Ook achteraan krijgt de wagen nieuwe logo's.

Als extraatje is er het Black Pack, waarbij verschillende onderdelen van zwarte accenten worden voorzien. Wie de kleurencatalogus bekijkt, zal daar de nieuwe 'Hickory Brown' -kleur aantreffen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Deleu Floris 13:17
afbeelding van Deleu  Floris

Ik vond het jammer dat de C8 niet op het salon te zien was... de onze is van 2008 en we zijn er tevreden over...we hopen er nog 3 jaar te kunnen van genieten nu 250000 km natuurlijk mits goed onderhoud en dierekte hersteling van voorkomende gebreken hé .bij vernieuwing zeker de zelfde !!!!!!!!! Maar als ze niet meer gemaakt of verkocht worden dan een in evenredigheid ander merk zeker ?? we volgen het op. groetjes

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws