Zien we hier de Renault Clio RS Trophy?!

renault-clio-rs-trophy_01

Oké, Renault, als deze foto echt is, dan nemen we alle woorden terug; jullie zullen ons niet teleurstellen in Genève. Want een Clio R.S. Trophy, dat is Hot Hatchspek naar onze bek.

Een tijdje terug hintte Renault R.S. dat ze een speciaal model van de Clio gingen meebrengen naar het autosalon van Genève. Nu, dat deden ze vorig jaar ook en het resultaat was een flauw optiepakketje met een witte lakkleur in de vorm van de Monaco GP. Onze verwachtingen waren dan ook niet hoog. Maar kijk nu, een gelekt beeld lijkt er op te duiden dat Renault met een Clio R.S. Trophy op de proppen gaat komen in navolging van het succes van de Mégane R.S. Trophy.

Officieel is er niets, al hopen we tot in onze rechtervoet dat dit waar is. Want de Clio R.S. rijdt als een trein, maar mist net dat extra schepje aan fun dat je krijgt met bijvoorbeeld een handbak. En laat dat nu net zijn wat er in de wandelgangen de ronde doet; deze heetste Clio R.S. zou wel eens teruggrijpen naar manueel schakelen. Afspraak morgen op jullie stand om 11u45 Renault. We kijken er al naar uit.

renault-clio-rs-trophy

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
audi22 12:24
afbeelding van audi22

//Edit: Beide foto's komen van hetzelfde forum. Hoegenaamd kunnen we niet met zekerheid zeggen dat één van de twee echt is. We hebben foto nummer 2 er bij ingezet voor de volledigheid. :-)

Dit zijn niet de echte foto's:-)

Yvesw 13:25
afbeelding van Yvesw

Kijk naar onze bronlink, beide foto's komen van hetzelfde forum. De eerste is inderdaad van een racegame, de tweede lijkt officieel te zijn. Maar wederom, we kunnen niets met zekerheid zeggen ;-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws