Vraag: Wat is het meest mannelijke uitlaatgeluid op aarde?

mannelijk-geluid-vraag-01

De video van gisteren waarin een Mercedes C 63 AMG luidkeels door de straten knalt zette ons aan het denken; Wat is het meest mannelijke uitlaatgeluid op aarde?

Om te beginnen; wat is een mannelijk uitlaatgeluid? Wel, voor ons moet het een bepaald oergevoel kunnen losmaken. Een gevoel waardoor je spontaan zin krijgt om te gaan jagen, kampvuren te maken en vrouwen te verzamelen.

Het geluid van zo'n C 63 AMG komt alvast in de buurt, al zijn we er zeker van dat jullie nog betere voorbeelden vinden. Alles mag, van standaardwagens tot heftig getunede bolides. We zullen alvast nog één voorbeeldje geven:

Wat is het meest mannelijke uitlaatgeluid op aarde

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Techno Patat 11:57
afbeelding van Techno Patat

C63 amg zonder de Cat's is het voor mij! Niet het aller aller best klinkende! Maar wel het mannelijkst, iedereen weet namelijk dat de beste dingen des wereld vrouwelijk zijn hé ;-)!

http://youtu.be/jR1YbvIWkoU

Rebel 12:24
afbeelding van Rebel

Murcielago LP 670 SV

Adriaan 14:51
afbeelding van Adriaan

Het meest brutale/luide/geschifte geluid dat ik ooit gehoord heb afkomstig van een auto was die van een aston martin dbr9. Gewoon absurd, pijnlijk zelf, daartegen klonken die ferrari's en porsches als een toyota prius die voorbij sloop.
Veel mannelijker kan je volgens mij niet :p
https://www.youtube.com/watch?v=GFM-pmhk3a4

Jelle De Raedt 18:45
afbeelding van Jelle De Raedt

Shelby Mustang! Zalig!

Pieter Jacobs 19:41
afbeelding van Pieter Jacobs

Ik ben akkoord met het geluid van de C63 AMG als een mannelijk te beschouwen, zolang het niet de laatste generatie 4 liter Twin-Turbo V8 C63 AMG (2015) betreft (geluid is gewoon artificieel), trouwens waarom noemen ze het nog zelfs C63? Ik dacht dat de 63 van C63 duidde op het aantal liter van de V8 (namelijk 6.2 of ongeveer 6.3 liter).

Het mannelijkste, luidste en bruutste geluid is volgens mij de 'The Brutus' Bomber BMW (haha, snap je bruutste -> Brutus). Het grappigste vond ik een reactie op onderstaande videopagina : "Enkel het feit dat zoiets bestaat, geeft eco-mentalisten een hartaanval".

In de huidige stand van downsizing politiek (zie het extreemste voorbeeld : plannen voor een driecilinder benzinemotor met adaptieve cilinderuitschakeling <- neen, dit is niet hetzelfde als Start & Stop) is deze 46 liter V12 BMW vliegtuigmotor serieus misplaatst.

Het geluid is en ik quote/citeer Jeremy Clarkson : "precies het geluid afkomstig van hel".

videotje van Top Gear : https://www.youtube.com/watch?v=wJn7LHE83cc

Techno Patat 20:54
afbeelding van Techno Patat

63 komt van de SEC 6.3 AMG die de eerste race overwinning van AMg inluidde :-)!

En liever een artificieel geluid uit de uitlaat dan eentje uit de boxen in het interieur eigenlijk ;-)!

Nu we het over vliegtuigmotoren hebben, werd er onlangs geen 27liter rotor motor van Rolls Royce na 60 jaar herstart? Man, was dat een geluid zeg :P!

Glenn 06:03
afbeelding van Glenn

http://youtu.be/enG-XzZrg68
BMW x5 v12 Le Mans. Uniek, maar geil geluid zo'n race v12.

Van de moderne auto's bvb een dodge challenger of een andere amerikaan. Gewoon motor, uitlaat, done. Geen box of andere geprogrammeerde geluiden :-)
http://youtu.be/AeIjLEZJsi8

Try me 15:43
afbeelding van Try me

Maserati Granturismo MC Stradale

https://www.youtube.com/watch?v=fOo_EmEMz_o
Punt andere lijn ;-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws