Vraag: Ben jij een automotive verzamelaar?

autocollectie

Schaalmodellen, posters, petjes, koffiemokken,... de lijst van verzamelobjecten op automobielvlak is eindeloos. Zijn jullie stevige verzamelaars van autogerelateerde spullen?

Elke Autofan zal wel ergens een kleine verzameling schaalmodellen van auto's hebben staan. Echter is de ene iets fanatieker dan de andere. Want waarom zou je stoppen bij die kleine auto's, als je ook een hele muur vol posters kan hangen? Of wat dacht je van een V8-motor als tafel in je living!

Wij willen wel eens weten of er heuse verzamelaars zijn onder de Autofans. Daarom volgende vraag:
Wat voor autogerelateerde dingen verzamelen jullie?

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 13:17
afbeelding van Techno Patat

Een V8 motor als tafel zou ik nu nooit eens willen zie :D! (denkt met weemoed terug aan de discussie over die heerlijke RS4 V8 die ik bijna had gekocht :( )

Ik heb wel een automotive collectie, m'n bureau hing vol van de posters, ik heb 2 glazen kasten schaalmodellen en nog wat memmorablia :)! Al zit het met de verhuis allemaal in dozen, anders had ik graag wat foto's gepost :D!

Voor de rest ben ik wel behoorlijk tegen verzamelen, en al zeker van dingen die je 'ooit nog eens kan nodig hebben'... Maar m'n autotjes staan mooi in de living in een verlichte kast, m'n posters kijk ik naar tijdens laadtijden op m'n pc en m'n memorablia zijn altijd leuk om herinneringen op te halen tijdens het afstoffen ;)!

Yannick 17:14
afbeelding van Yannick

Ik verzamel niets meer eigenlijk... -Vroeger tot met 18-19 jaar had ik ongeveer 5 volledige jaargangen aan BMW brochure's. (die van in de concessies...) Al die opties lezen, boeiend man.....

-Daarna eventjes dure-auto-brochure's aan het verzamelen geweest. (BMW 7 individual, Aston Martin, Maybach(!), heel de Porsche reeks (die kleine witte boekjes).

-Dan van die officiële T-shirts, Polo's en hemdjes van Ferrari tot Renault...

-Grootste verzameling moeten de USB-sticks van de autosalons zijn. "Press Kits" zoals die dingen heten. Boekjes gooi je weg, USB sticks hou je bij. Ongeveer een 35/salon. De knapste hou ik zelf bij, al de rest geef ik weg aan vrienden, collega's, familie....

Sven 23:53
afbeelding van Sven

Toen ik de helft van mijn huidige leeftijd was, fietste ik langs garages om hun posters en brochures op te halen. Sta-pels had ik daarvan. Nu liggen ze onder een dikke laag stof op zolder, of ik had ze verknipt tot eigen ontwerpjes, van de tijd voor ik Photoshop ontdekt had.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws