Toekomstige lakkleuren geïnspireerd op Midden-Oosten

20140702-basf_automotive_color_trend_forecast_for_asia_pacific_expressions_of_own_unique_identity_and_roots_3

Toekomstige wagens gaan we steeds meer zien in het sprankelend oranje en bruin, zacht blauw en groen en parelwitte/grijze kleuren, dat zeggen de heren bij BASF Color Excellence groep. Verder lezen is op eigen risico, want het is maf hoe de hersenen van kleurspecialisten kronkelen.

Wie dacht dat kleuren altijd dezelfde blijven heeft het mis. De chemiereus BASF heeft er zelfs een eigen Color Excellence group voor die de nieuwe kleuren ontwikkelt en zo de trend zet.

Zij laten nu weten welke kleuren zij in de nabije toekomst zien opkomen. De kleuren zijn sprankelend oranje en bruin, zacht blauw en groen en parelwit/grijs. De inspiratie voor die kleuren ligt in het Midden-Oosten met haar heldere blauwe hemel, groene tuinen, warme huizen enzovoort.

En wie van al die blablabla nog niet genoeg krijgt, wacht op de volgende redenering. Want volgens onderzoek, op basis van de huidige situatie in het Midden-Oosten, technologie, enzovoort blijkt dat de gemiddelde Noord-Amerikaan opkijkt naar de bescheidenheid van de mensen in het Midden-Oosten waardoor ze zelf de neiging hebben terug naar hun roots te keren. Het is daarom dat de kleuren 'roestig oranje', 'licht groen', 'donker zilver' en 'sprankelend bruin' er zullen opkomen.

Jezus. (klik)

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Adriaan 15:39
afbeelding van Adriaan

De bescheidenheid van mensen uit het midden oosten :p
http://autoworld.files.wordpress.com/2008/10/chrome-mercedes-mclaren-slr...

Jup, daar zjn ze voor gekend, pure bescheidenheid :p

En blauwe kleur van de lucht in azie: http://news.bbcimg.co.uk/media/images/65253000/jpg/_65253310_zmiv221o.jpg wereldberoemd!

Je moet toch echt een marketing boy zijn om met zulke noncens af te komen, en dat wss nog zelf geloven ook.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws