Toont deze Huayra aan dat Amerikanen geen smaak hebben?

first-pagani-huayra-america_04

In Amerika kunnen ze nog niet zo lang genieten van Pagani's. De Zonda was er zelfs niet straatlegaal. De Huayra gelukkig wel, al hebben we onze twijfels over de combinatie van Italiaans design en Amerikaanse smaak...

Er is niets zo moeilijk als een kleurtje kiezen op een supercar. De reden daarvoor is simpel: je kan alles kiezen wat je maar wil. Geen 6 tinten grijs om uit te kiezen zoals bij de gemiddelde Audi. Nee, je krijgt gewoon de Pantone-kleurboek en je mag loos gaan. Dat is daarom niet altijd beter, want soms worden er wel eens combinaties gemaakt die niet altijd hemels zijn.

Het laatste voorbeeld is één van de eerste Huayra's die op Amerikaanse bodem is geleverd. Bij een bedrijfje dat gespecialiseerd is in supercars nota bene. De wagen draagt een mix van naakt carbon en - laat ons eerlijk zijn - stripclubrood. Zelfs de velgen kregen een lekker fout randje van de rode kleur. Misschien overdrijven we, maar dit moet toch wel de lelijkste combinatie ooit zijn op een Pagani.

Wat vinden jullie hier van?

first-pagani-huayra-america_04
first-pagani-huayra-america_04
first-pagani-huayra-america_04

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 12:34
afbeelding van Techno Patat

Dat rood is lekker, maar dan moet het op andere plaatsen liggen :P! Ik dacht dat je een Pagani niet lelijk kon krijgen, I was proven wrong :(!

Nie goed bezig hé autofanners gvd, da's de 2e keer op evenveel dagen tijd dat jullie me droevig maken met auto-artikels :P! Smeerlappen :D!

Yvesw 12:49
afbeelding van Yvesw

Graag gedaan ;-) Morgen een artikel van een ontplofte Alfa 159? :-p

Techno Patat 13:52
afbeelding van Techno Patat

Failissement van AMG zou me nog iets doen, een ontplofte 159 is pech voor hem :P!

Jensd 19:41
afbeelding van Jensd

Valt al bij al nog mee.
Als ik de titel las dacht ik aan chrome accenten en oranje vlammen op de flanken.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws